Wat zou in 2010 de zomerstunt van Wilders zijn?


Jaarlijks tijdens de komkommertijd komt mijnheer Wilders met een uitspraak/actie die het nieuws in Nederland een aantal dagen/weken zal beheersen. Tijdens de rustige periode heeft Wilders een kans om te heersen in de media. In 2007 schreef hij in een open brief geplaatst in de Volkskrant: “Genoeg is genoeg verbied de Koran”. In 2008 valt hij de koning van Jordanië aan. En in 2009 vond hij dat de kosten van een allochtoon berekend moesten worden.

Ik weet niet of hij dit jaar ook weer de aandacht krijgt zoals voorgaande jaren gezien de formatie die speelt. Maar voorspel de stunt van Wilders in 2010 en ga naar huis met de eeuwige roem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.