Nieuwe blog locatie


Ik heb er voor gekozen om mijn blog te verplaatsen naar mijn eigen domein. De belangrijkste reden hiervoor was de beperkte opmaakmogelijkheden die ik op tweakblogs had. Bovendien wilde ik wat meer automatische integratie met sociale netwerken als twitter. Ook werd mijn domein de afgelopen periode eigenlijk alleen gebruikt voor e-mail. Een belangrijk nadeel dat nu ontstaat is dat ik minder bezoekers naar mijn blog ga trekken. Een link op de frontpage van tweakers.net doet wonderen voor je bezoekersaantallen. Al hoop ik (tegen beter weten in) dat ik ooit dezelfde aantallen bezoekers ga halen als op mijn tweakblog.

Dus aan jullie allen de vraag: Wat vinden jullie ervan? Is de opmaak geslaagd? Andere opmerkingen?

p.s. Ik heb de bloggings van de laatste periode gerecycled.

Blog

,

One response to “Nieuwe blog locatie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.