Logica Hack-a-thon 2011


IMG_6072

Na het succes van de hack-a-thon vorig jaar besloot Logica om er dit jaar een vervolg aan te geven. Natuurlijk was ondergetekende weer van de partij.

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben ongeveer 20 consultants op een zolderkamertje boven een koetshuis bij Bunnik een HTML 5 game gemaakt die als App (Android en Apple) verpakt kan worden. Ook is het mogelijk om de score te sturen naar een google app engine back-end.

De locatie was inspirerend midden in de natuur. Kudos aan @JasSchouten voor het vinden van deze locatie. Het was net als vorig jaar een fantastische bijeenkomst waar van elkaar leren en fun voorop stonden. Als fotografie nerd had ik natuurlijk weer mijn camera meegenomen. Zie hieronder de (beste) resultaten.

 

Meer foto’s. Bekijk ook de #logicahack.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.